Etusivu » Ajankohtaista » Veronmaksajien Keskusliitto valitsi Suomen Perintätoimiston uudeksi perintäkumppanikseen

Julkaistu

Suomen Perintätoimisto Oy ja Veronmaksajien keskusliitto ovat solmineet sopimuksen perintäpalveluiden tuottamisesta.

Valintakriteerimme olivat kotimaisuus ja hinnoittelu. Lisäksi uskomme perintäprosessin olevan helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Meille on myös tärkeää yhteistyökumppanin luotettavuus ja ammattitaito, kertoo Veronmaksajien Keskusliiton jäsenpalvelupäällikkö Riitta Granlund.

Veronmaksajien Keskusliiton kanssa solmittu sopimus on meille uusi merkittävä kotimainen yhteistyö. Palvelumme avulla Veronmaksajien Keskusliitto saa helppokäyttöisen ja tehokkaan perintäpalvelun, jonka arvoihin kuuluu olennaisena osana myös pyrkimys auttaa velallisosapuolta selviytymään maksuistaan, kertoo avainasiakaspäällikkö Tero Hänninen

Veronmaksajien Keskusliitto

Veronmaksajain Keskusliitto on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verotuskysymyksissä.

Veronmaksajissa on yli 230 000 jäsentä. Liiton jäsenkunnassa ovat edustettuina niin palkansaajat, eläkeläiset kuin yrittäjätkin.

 

Lisätietoa:

Avainasiakaspäällikkö Tero Hänninen

tero.hanninen@suomenpt.fi/044 7214 873.