Etusivu » Yritys » Ajankohtaista
suomen perintätoimisto

Mitkä asiat vaikuttavat perinnän onnistumiseen?

Julkaistu

Asiakkaamme tiedustelevat meiltä usein ennen perintätoimien käynnistämistä, millä todennäköisyydellä perintä tuottaa tulosta? Ohessa muutamia tähän perinnän onnistumiseen vaikuttavia asioita: Kuinka vanhasta saatavasta on kyse? Perinnän kannalta oleellista on myös saada toimeksiantoa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Mitä enemmän aikaa kuluu alkuperäisestä eräpäivästä perinnän alkuun, sitä haastavampaa on myös perinnän onnistuminen. Molempien osapuolten oikeusturvan kannalta on tärkeää, että… Lue lisää »

Axactor-konserni jatkaa voimakasta kasvuaan Suomessa

Julkaistu

Axactor konserni ja Instabank ovat solmineet yhdessä 12 kuukauden mittaisen forward flow – sopimuksen, jonka yhteenlaskettu arvo on arviolta 4-5 miljoonaa euroa. ”Olemme erittäin tyytyväisiä uudesta sopimuksesta, joka vahvistaa entisestään seuraavan vuoden kasvunäkymiämme”, kommentoi maajohtaja Jarkko Jalonen. Axactor pörssitiedote Pörssitiedote on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.  

Asiakaspalvelun ja myynnin poikkeavat aukioloajat joulun ja uudenvuoden aikana

Julkaistu

Asiakaspalvelun ja myynnin aukioloajat poikkeavat seuraavasti joulun ja uudenvuoden aikana: Perjantaina 21.12 aukioloaika poikkeuksellisesti 9-14. Jouluaattona (ma 24.12) suljettu. Joulupäivänä (ti 25.12) suljettu. Uudenvuodenpäivänä (ti 1.1) suljettu. Muina arkipäivinä asiakaspalvelumme palvelee normaalisti klo 9.00 – 16.00