Etusivu » Yritys » Asiakkaitamme
suomen perintätoimisto

Yrityksemme palveluita käyttää lähes 19 000 asiakasta. Me luotamme vahvasti suositusten voimaan ja uskomme, että asiakkaamme ovat parhaita kertomaan osaamisestamme sekä työmme tuloksista. Asiakkaitamme löytyy laaja-alaisesti lähes kaikilta toimialoilta ja tälle sivulle olemmekin listanneet esimerkkejä tyytyväisistä asiakkaistamme.

Koulutus- ja terveyspalvelut

Koulutus- ja terveyspalveluiden osalta perimme muun muassa erilaisia kurssimaksuja, kuten autokoulumaksuja, ammattikoulutusmaksuja ja erilaisten opistojen kurssimaksuja. Lisäksi esimerkiksi hammaslääkäriasemat ja eläinlääkärit käyttävät palveluitamme.

Kiinteistö- ja vuokrauspalvelut

Kiinteistö- ja vuokrauspalveluiden osalta asiakkainamme on esimerkiksi asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, kiinteistövälitysyritykset, isännöitsijätoimistot ja kiinteistöhuoltoyhtiöt.

Tukku ja vähittäiskauppa

Palveluitamme käyttää myös useat erilaiset verkkokaupat ja tukkualan yritykset.

Seurat ja yhdistykset

Monet urheiluseurat ja yleishyödylliset yhdistykset hyödyntävät palveluitamme.

Muu palvelutoiminta

Muutamia mainitaksemme, myös mainostoimistot, it-alan toimijat, matkatoimistot ja erilaiset auto- ja lvi-alan huoltopalveluja tarjoavat yritykset luottavat ammattitaitoomme.

Yksityishenkilöt

Asiakkainamme on myös tuhansia yksityishenkilöitä, joiden toimeksiannoista perimme muun muassa vuokrasaatavia, velkakirjasaatavia sekä erilaisea sopimussaatavia, kuten kauppakirjasaatavia.

Lue myös

Veronmaksajain Keskusliitto valitsi Suomen Perintätoimiston uudeksi perintäkumppanikseen.