Etusivu » Yritys » Yhteistyökumppanit
suomen perintätoimisto

Suomen Perintätoimisto Oy:n yhteistyökumppanit

Järjestökumppanit

Suomen Vuokranantajat ry

Suomen Vuokranantajat ry on valtakunnallinen vuokranantajien etujärjestö, johon kuuluu yli 10 000 yksityistä vuokranantajaa. Järjestö edistää vuokranantajien asiaa ja tarjoaa Suomen parasta asiantuntijatietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta.

Lue lisää: www.vuokranantajat.fi

Lue myös yhteistyötiedote ajankohtaista-osiosta.

Suomen Valokuvajärjestöjen keskusliitto – Finnfoto ry

Finnfoto ry edustaa sekä ammattimaisia että harrastajakuvaajia. Keskusjärjestöön kuuluvat jäsenyhdistykset ovat rekisteröityjä, valtakunnallisia, merkittäviä valokuvaajajärjestöjä.

Keskusliittoon kuuluvien jäsenjärjestöjen kokonaisjäsenmäärä on yli 9000 kpl.

Yhteistyön ansiosta Finnfoto ry:n jäsenet saavat perintään ja laskutukseen liittyviä neuvoja sekä tarvittaessa voivat laittaa maksamattomat laskut perintään Suomen Perintätoimiston kautta.

Lue lisää: www.finnfoto.fi

Asianajotoimistot

Asianajotoimisto Applex Oy

Asianajotoimisto Applex Oy on monipuolisesti yritysjuridiikkaan keskittynyt toimisto. Toimimme asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina riskienhallinnassa ja konfliktien ratkaisussa.

Applexin kokeneilla lakimiehillä on vankka käytännön kokemus kaupallisten riitojen ratkaisemisesta ja niiden välttämisestä sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Avustamme ja edustamme asiakkaitamme yleisissä tuomioistuimissa, hallintotuomioistuimissa, markkinaoikeudessa sekä muissa erityistuomioistuimissa ja välimiesmenettelyissä. Ydinosaamisalueeseemme kuuluvat lisäksi sopimusriskien hallinta, työoikeudelliset asiat, yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt.

Lue lisää palveluista Applexin kotisivuilta.

Laskutusohjelmistot

Olemme luoneet sähköisiä linkkejä eri laskutusohjelmistoihin, jotka mahdollistavat laskun lähettämisen perintään helposti asiakkaalla käytössä olevasta laskutusohjelmasta.

Eneroc Oy – Ajas

Ajas on monipuolinen Asiakashallinta- sekä Nettivaraus -järjestelmistä koostuva tuoteperhe.

Tuotteen avulla onnistuu mm. ajanvaraus, asiakasrekisterin ylläpitäminen, lahjakorttien hallinta, laskutus, myynti- ja ostoreskontra, varastonhallinta sekä tilausten ylläpito. Tuotteeseen integroituu saumattomasti myös internet-ajanvarausjärjestelmä, jonka avulla asiakas voi itse varata haluamansa palveluajan.

Ajas-tuotteet valmistaa ja markkinoi Eneroc Oy, jolla on jo 8 vuoden kokemus asiakaslähtöisten ohjelmistojen toimittamisesta.

Lue lisää

Klubituki.fi

Kuntokeskusten asiakkaista jopa 20 % maksaa laskunsa myöhässä ja tämä aiheuttaa jopa kymmenien tuhansien eurojen saatavien viivästymisen kuukausitasolla kuntokeskuksille. Klubituki.fi:n tehokkaalla ja joustavalla muistutuslasku- ja Suomen Perintätoimiston kanssa yhteistyössä tehtävällä perintäprosessilla, Club Management by Polar -järjestelmää käyttävät kuntokeskukset saavat kotiutettua rahansa ajallaan – kuukaudesta toiseen.

Lue lisää

Mavacom Oy – Mavasoft

Mavasoft on pk-yrityksen laskutusohjelmisto, jonka kantava teema on helppokäyttöisyys. Löydät kaikki asiat helposti ja voit muuttaa niitä tarpeen mukaan. Ohjelma pitää sisällään myynnistä alkaen varastohallinnan ja raportoinnin aina digitaaliseen pankkiyhteyteen asti.

Lue lisää

MMD Networks Oy – Laskutin

Laskutin™ on PK-yrityksille suunnattu, helppokäyttöinen ja nopeasti kehittyvä selaimella toimiva edullinen laskutusohjelma. Palvelua kehittää ja sen ylläpidosta vastaa MMD Networks Oy.

Lue lisää

Hoika Oy – Jäsenpalvelu

Hoika jäsenpalvelu on digitaalinen jäsenrekisteri- ja toiminnanohjausjärjestelmä yhdistyksille. Hoika tehostaa yhdistyksen toimintaa ja helpottaa päivittäisiä rutiineja jäsen-/asiakasrekisterin, ilmoittautumispalvelun, laskutuksen sekä viestintä- ja raportointitoimintojen avulla. Hoika tarjoaa myös laajan koulutusrekisterin ja lisenssipalvelun. Hoika Oy on osa v. 2000 perustettua perheomisteista ohjelmistoalan yritystä. Hoika on todettu luotettavaksi jäsenrekisteriksi yli kolmentuhannen yhteisön ahkerassa käytössä – liitoista yrityksiin ja urheiluseuroihin. Noin joka kymmenes suomalainen käyttää palveluamme.

Lue lisää

 

Remiat Oy – Taimer

Taimer on suomalainen CRM ja yrityksen hallintatyökalu, joka antaa uudenlaisen ja mukavan tavan hallita yritystä myynnistä – laskutukseen.

Ohjelma on suunnattu kaiken kokoisille yrityksille, erityisesti mikro- ja pienyrityksille. Siksi myös hinta on katsottu markkinoiden tehokkaimmaksi. Taimer ei ole kuluerä vaan investointi.

Olemme tehneet yhteistyösopimuksen Suomen Perintätoimiston kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman perintä- ja huomautuspalvelut suoraan Taimerista.

Lue lisää ominaisuuksista tai pyydä ilmainen 30 pv koekäyttö myynti@taimer.com.

Taikala Oy – myClub

myClub on urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen sähköinen jäsenpalvelu, jonka avulla yhteisösi hallinnoi mm. jäsen- ja asiakasrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsenviestintää. myClub tarjoaa yhteisön johdolle kattavia tilastoja ja raportteja yhteisön toiminnasta.

Yhteisön jäsen voi myClubin avulla ylläpitää helposti yhteystietojaan, vastaanottaa tiedotteita ja -laskuja, ilmoittautua yhteisön tapahtumiin sekä seurata omaa aktiivisuuttaan.

Tehokasta seuratoiminnan ohjausta – http://www.myClub.fi.

Wertigo Consulting – Tilauskone

tilauskone.com – Helppokäyttöinen laskutusohjelma pienille yrityksille, yhdistyksille sekä toiminimille

Selainkäyttöistä laskutusohjelmaa voit käyttää mistä ja milloin tahansa. Monipuoliset ominaisuudet (mm. verkkolaskut ja postituspalvelu), edulliset hinnat sekä kiitettävän asiakastyytyväisyyden omaava kokonaisuus sopii kaikille yrittäjille. Kaikki tämä 0-7€/kk (alv 0%) riippuen laskujen määrästä.

Lisätietoja saadaksesi sekä testataksesi laskutusohjelmaa klikkaa https://www.tilauskone.com.

Zbra Solutions Oy – ZBRA

ZBRA on tuoteperhe, johon kuuluu eläinlääkäreille suunnattu praktiikkaohjelma ZBRAVet sekä pienyrityksille ja ammatinharjoittajille tehty ZBRAPro, joka on helppokäyttöinen ja kompakti työnhallinta-, laskutus- ja asiakasrekisteriohjelma.

ZBRAVetillä säästät aikaasi olelliseen eli potilaiden hoitoon.

ZBRAPro sopii kaikille ammatinharjoittajille ja pienyrityksille, joilla on tarve pitää asiakasrekisteriä, kirjata asiakkaille tehdyt työt ja myynnit sekä hoitaa näiden pohjalta laskutus.

Lue lisää: http://pro.zbra.fi

Tilitoimistot

Jaminkamir Oy

http://www.jaminkamir.fi/index.php

Mirinda Ky

http://www.mirinda.fi/

Länsi-Helsingin kirjanpito Oy

http://www.lansihelsinginkirjanpito.fi/

Muut toimijat

KLIK Asuntovuokraus Oy

KLIK Asuntovuokraus Oy on uuden ajan vuokravälitysliike, joka tarjoaa vuokravälityspalveluita erittäin kilpailukykyiseen hintaan Porin alueella. Olemme kuin moni muukin vuokravälitysliike, mutta sen kaiken lisäksi paljon muutakin. Toimme markkinoille hinnoittelumme lisäksi palveluiden sähköistämisen alalla ennennäkemättömällä tavalla. Voit halutessasi hoitaa useita eri toimenpiteitä nyt myös sähköisessä muodossa. Voit kuitenkin myös käyttää vuokravälitystämme perinteiseen tapaan toimistolla asioiden. Käytössämme on vuokralaistakuu, joka on takuu hyvin tehdystä työstä! Vuokralaistakuu takaa sinulle veloituksettoman uudelleenvuokrauksen, jos vuokrasuhde päättyy ennen kuin se on kestänyt yhden vuoden.

Lue lisää: https://www.klikasuntovuokraus.fi/https://www.klikasuntovuokraus.fi/

Aktia

http://www.aktia.fi/fi/

Bisnode

Bisnode on johtava digitaalisen yritystoimintainformaation tarjoaja Euroopassa.

Lue lisää www.bisnode.com/suomi/

Danskebank

http://www.danskebank.fi/fi-fi/

Handelsbanken

https://www4.handelsbanken.fi/

Nordea

http://www.nordea.fi/

Osuuspankki

https://www.op.fi

S-Pankki

https://www.s-pankki.fi/

Säästöpankki

http://www.saastopankki.fi/

Ålandsbanken

https://www.alandsbanken.fi/